Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Home | Fototoek | Tennis | NRT | Gaslicht.com TAM open 2019 NRT**'*

Verslag van het Gaslicht.com TAM open 2019 NRT**'* dat van 30 jun t/m 07 jul 2019 gespeeld wordt op de banen van de Groninger tennisvereniging TAM.
Voor uitslagen en schema's zie ook: 'Gaslicht.com TAM open 2019 NRT'.
Klik op knop AFBEELDING DETAILS (rechtsboven elke foto) voor meer info en links.

Update 05 jul 2019:
Vandaag wat beelden van de kwartfinales. Zowel bij de dames als bij de heren sloegen de favorieten zich naar de halve finales. Maikel Borg (1) won in twee sets van Ricardo van Zutphen, Amadatus Admiraal (2) versloeg Floris Podzimek in twee sets. Bij de dames bleven Bo Luttikhuis (1) en Willie Nijborg (2) in de race voor de titel. Luttikhuis won van Gabriela van Oostrom en Nijborg won na opgave van Rachelle Starreveld.
Eerste teamspeler van TAM Job van Eijk lukte het om Robin Grit (8) uit het toernooi te slaan. Zaterdag mag hij het opnemen tegen Maikel Borg.
Update 06 jul 2019:
Bo Luttikhuis en Michelle Haan sloegen zich naar de finale bij de dames en bij de heren zullen Maikel Borg en Amadatus Admiraal uitmaken wie toernooiwinnaar wordt.
Update 07 jul 2019:
De titels van het 'Gaslicht.com TAM open 2019 NRT' gingen naar Bo Luttikhuis en Amadatus Admiraal. Luttikhuis won met tweemaal 6-3 van Michelle de Haan. Admiraal lukte het ook in twee sets, beide sets middels een tiebreak: 7-6, 7-6.

Klik op knop AFBEELDING DETAILS (rechtsboven elke foto) voor meer info en links.