Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Home | Fototoek | Vrije Fotografie | Landschap en Natuur | Drentsche Aa | 20210227165620 Drentsche Aa

20210227165620 Drentsche Aa
20210227165620 Drentsche Aa
02/27/2021
"Goedemiddag, wat is uw naam? Wat kan ik voor u doen? Drentsche Aa, valt dat onder Groningen of Drenthe? Aha, bomenkap, nee dan moet u bij het waterschap Hunze en Aa's zijn. Wacht ik geef u het nummer."
"Goedemiddag, wat is uw naam? Wat kan ik voor u doen? Drentsche Aa, valt dat onder Groningen of Drenthe? Aha, bomenkap, nee dan moet u bij de Provincie zijn. Wacht ik geef u het nummer."
"Goedemiddag, wat is uw naam? Wat kan ik voor u doen? Drentsche Aa, valt dat onder Groningen of Drenthe? Aha, bomenkap, nee dan moet u bij Rijkswaterstaat zijn. Wacht ik geef u het nummer."
"Goedemiddag, wat is uw naam? Wat kan ik voor u doen? Drentsche Aa, valt dat onder Groningen of Drenthe? Aha, bomenkap, nee dan moet u bij het ministerie van Landbouw in Den Haag zijn. Wacht ik geef u het nummer."
"Goedemiddag, wat is uw naam? Wat kan ik voor u doen? Drentsche Aa, valt dat onder Groningen of Drenthe? Aha, bomenkap, nee dan moet u bij Mark Rutte in het Torentje zijn. Wacht ik geef u het nummer."
"Goejedag jongen, ja Markie hier hahaha, goed dat je belt jongen! Ja, ik hoorde over dit schandaal. Ik vind het echt verschrikkelijk wat daar gebeurt, het moet vreselijk zijn voor jullie om hiermee geconfronteerd te worden. Uiteindelijk ben ik er natuurlijk ook eindverantwoordelijk voor dat je steeds voor joker aan de lijn hangt. Afschuwelijk gewoon. Maar ik kan nu echt niets voor je betekenen, ik moet eerst weer zorgen dat ik in het Torentje kan blijven. Anders kun jij me ook niet meer bellen hè, hahahahaha! Maar wees wel lief tegen die bomenrooiers hè, zij kunnen het ook niet helpen dat wij het land verroppen en jullie allemaal van het kastje naar de muur sturen, toch? Zeg, maar nu moet ik er weer vandoor hoor! Houdoe hè!"
Zie ook: 'Rutte Doctrine'